Monday

12.10.2013 10:37

English:
This day in Slovakia was awesome becouse we did many interesting things. Firstly we went to church to celebrate the Mass. Later we explored Katolícka Spojená Škola Sv. Vincenta de
Paul in Levice. We had a lots of interesting activities at school. After lunch at school we went to the museum and castele. We saw whole town from the tower. Then we came back to Margita. There was our acomodation.

Slovakia:
Tento deň na Slovensku bol skvelý, pretože sme robili veľa zaujímavých vecí. Najskôr sme išli do kostola Katolíckej spojenej školy sv.  Vincenta de Paul na omšu . Potom sme robili veľa zaujímavých vecí v škole. Po obede v škole sme išli do múzea  a potom na návštevu k primátorovi Levíc, do synagógy a pozreli sme si Levický hrad. Z vyhliadky na Kalvárii sme videli celé mesto. Potom sme išli na Margitu, kde sme boli ubytovaní.

Czech:
Tento den na Slovensku byl skvělý, protože jsme dělali hodně zajímavých věcí. Nejdříve jsme šli do kostela Katolické spojené školy sv. Vincenta de Paul v Levicích na mši. Potom jsme měli hodně zajímavých činností ve škole. Po obědě ve škole jsme šli do musea. Potom na návštěvu k primátorovi Levic, do synagogy a prohlédli jsme si hrad i celé město Levice. Z vyhlídky jsme viděli celé město. Později jsme se vrátili zpět na Margitu, kde jsme byli ubytováni.

Poland:
Ten dzien na Slowacji byl wspanial poniewaz robilismy wiele ciekawych rzeczy . Na poczatku poszlismy do kosciola. Pozniej  zwiedzalismy „Katolicka Spojena Skola Sv. Vincenta de Paul ‘ w Lewicach przez 2godziny . W szkole mielismy wiele interesujacych zajec .Po obiedzie w szkole poszlismy do muzeum i zamku. Widzielismy cale miasto z wiezy. Nastepnie wrocilismy do ‚Margita‘ . Bylismy tam zameldowani. 
                                        
Latvian:
Sí  diena Slovakijá bija forsa  jo més daríjám daudz intresantas lietas.Pirmais més devámies uz baznícu.Péctam,més izspétíjám Sv.Vincenta De Paula katolisko skolu Levicá.mums bija daudz intresantu nodarbíbu skolá.Péc pusdienám skolá més devámies uz muzeju un pili.Més redzéjám visu pilsétu no torna.Nákamais més devámies atpakal uz Margitu.Tur bija músu viesu máju.